Våfflor i Knettsetra

Ett ”måste” när man är i Trysil är att äta våfflor i Knettsetra. Från huset vi bor i, är det 2,4 km till Knettsetra om man går över pisterna. De hade ett nytt recept sedan tidigare till våfflorna. Dessa nya var både större och matigare och de smakade lite kardemumma. Vi tog närmaste vägen dit och en längre promenad/vandring hem. Vi såg en hel del MTB-åkare, men inga andra som var ute och gick. En skön och kuperad promenad för att känna av hur tån fixade fjällvandring. Det kändes ok. //Vickan

Våfflor i Knettsetra

Knettsetra

Trysilfjellet

Trysilfjellet

Trysilfjellet

Trysilfjellet

Salomonskor

12 grader och blåst. Jag hade både pannband och vantar på mig. Och en tjockare lager 2 tröja + vindtät jacka.

Trysilfjellet

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras