Skurufjellet 1044 möh

Det är vackra vyer typ överallt här i Trysil. Men vyerna från Skurufjellet 1044 möh är nog de allra finaste ändå. Här är magiskt vackert. Om jag fick välja ett ställe att bo på resten av livet, skulle jag vilja ha ett hus här på Skurufjellet. Vi körde från Trysilfjellets Hytteområde till Fageråsen och parkerade högst upp i Fageråsen. Där finns de två skyltarna nedan.

Fageråsen skylt

Skurufjellet

Vi stannade vid den lilla lilla sjön utan namn och drack kaffe. Sedan kom vi fram till vackra Skurufjellstjønna (982 möh). Nästa gång ska jag ta med så att jag kan bada i denna vackra lilla tjärn.

Skyltar

Kaffepaus

Vackra Skurufjelltjønna (982 möh).

Skurufjellstjønna

Skurufjelltjønna

Utsikt från SKurufjellstjønna

Sedan började vandringen upp till toppen. Det är så galet mycket sten. Vissa delar av leden är på stenblock och det kan nästan vara svårt att se vart leden går.

Skurufjellet

Fjällvandring

På toppen av Skurufjellet, 1044 möh. VYERNA. Mäktigheten. Energiboosten. Magin. Älsk i kubik!! Idag skulle jag egentligen ha börjat jobba igen efter semestern. Men jag tog tre extra dagar och det är jag så galet glad för. Tänk att få avsluta semestern med detta. Lovely! //Vickan

Skurufjellet 1044 möh

Toppen av Skurufjellet

Vyn härifrån är verkligen magiskt vacker! Här ser man Nordre Kanken (1022 möh), Trysilfjellet (1132 möh) och Stensæterkanken (1078 möh)

Magisk vy

Min lunchvy. Kan nog inte ha det finare…

Lunchpaus

Blånande berg efter varandra.

Kaffe efter maten.

Så här såg turen ut.

Skurufjellet

Höjdskillnad SKurufjellet

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras