Bygderkanken 1034 möh

Vår sista dag i vackra Trysil. Idag blev det toppbestigning av Bygderkanken 1034 möh och sedan Nordre Kanken 1022 möh. Vi startade i Skihytta och gick uppåt på röd led. Det är riktigt brant uppför här. Vi kom först till Bygderkanken. Oerhört vackra vyer i 360 grader. Solen sken mest hela tiden och det var alldeles utmärkt med kortbent och kortärmat. På Nordre Kanken blåste det mycket, så där åkte jackan på. Vi åt förstärkt fika strax nedanför Nordre Kanken med utsikt över Trysilfjellet, Skurufjellet och Fageråsen. Magiskt vackert!! Sedan fortsatte vi nedåt till restaurang Fjellroa, där vi tog oss en lyxig vätskepaus. Vi avslutade på Fjellrunden via Knettsetra hem till stugan i Trysil Hytteområde. 11 km ganska tuff vandring. Ett härligt avslut på en fantastisk vecka❤️🇳🇴! //Vickan

Skihytta

Vädret

Bygderkanken 1034 möh

På toppen av Bygderkanken.

Bygderkanken

Utsikt

Utsikt från Bygderkanken.

Utsikt

Lite löpning fram och tillbaka på väg till Nordre Kanken.

Fjällöpning

På väg till Nordre Kanken.

Fjällvandring

Nordre Kanken

Nordre Kanken 1022 möh

På toppen av Nordre Kanken 1022 möh.

Nordre Kanken

Trysilfjellet

Vickan

Trysilfjellet

Utsikt från vår fikapaus. Ovan Trysilfjellet och nedan Skurufjellet och Fageråsen.

Skurufjellet

Fina och nyrenoverade restaurang Fjellroa i Fageråsen.

Fjellroa

Vackert med Fjellrunden.

 

11 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras