Skogen läker

TACK för alla fina och omtänksamma kommentarer❤️ som jag fick igår till mitt inlägg på instagram och här på bloggen! Det värmer verkligen! Det blev en natt med alldeles för lite sömn och jag har varit riktigt låg i mitt humör hela dagen. Jag har haft konstant vilovärk och nyckelbenet är svullet. När jag åkte hem från jobbet, brände tårarna när jag växlade. Jag hade bestämt med Pär att springa och skickade iväg ett mess att jag inte var på humör och visste inte hur mycket jag orkade. Fick till svar ”Vi kör tillsammans. Du visar vägen”. Det visade sig vara PRECIS vad jag behövde. Skogen läker💚. Löpningen gick över förväntan. Vilovärken försvann ganska direkt, måste varit ”löpruset” som fick smärtan att försvinna. Vi sprang på små skogsstigar, på bergskammar, hittade nya stigar och rundan som skulle vara kort blev visst 8,5 km. Regnet vräkte ner på slutet. Men ojoj så skönt och energigivande det var med sällskapslöpning på skogsstigar! Pär hade dessutom med sig min favorit Vitamin Well och alldeles nybakade snickerskakor till afterrun. Hur fantastiskt var inte det🙌!? Nu mår jag lite bättre igen. //Vickan

Skogen läker

Afterrun

Alla foton blir inte lika bra… Tänk att jag lyckades hamna helt bakom ett träd😂. Men armarna syns iallafall. Och Pär.

Misslyckat foto

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras