Lördagsmil i Rejmyre

Det är ju så kul att springa på nya ställen. Idag hade vi blivit inbjudna till Cecilia och Niklas fantastiska nybygge vid sjön Hunn. Vi sprang först en lördagsmil i Rejmyre och sedan blev det afterrunbath i sjön. Eller bad och bad, ett snabbdopp och några få simtag i det 17-gradiga vattnet. Cecilia och Niklas bjöd sedan på fika i solen precis vid vattnet. Underbart härligt. Vilket ställe de har hittat! Och vilket fantastiskt hus de håller på att bygga! Gott fika och härliga samtal. Energiboost deluxe! Hit vill jag fler gånger! //Vickan

LÖrdagsmil i Rejmyre

Dagens härliga löpargäng utanför Rejmyre Glasbruk – Marcus, Niklas, Pär, Cecilia och jag.

Löpning

Gofika i solen.

afterrun

afterrun fika

afterrun

Lördagsmil

Sommarstuga

Superläckert hus nära vattnet. Så nyfiken på att se det färdigt sedan.

Uneramarna

Nedan utsikten från kök och vardagsrum🙌!!

Utsikt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras