Naismilen i Svärtinge

Lördag och då är jag alltid pepp på att träffa mina löparvänner och springa tillsammans. Trots att jag måste ställa väckarklockan ytterligare en dag i veckan, så är det på alla sätt värt det. Pär hämtade upp mig med bilen och vi åkte till Bergkulla (Svärtinge). Där mötte vi upp Cecilia och Niklas. Niklas är tyvärr fortfarande skadad, men han gick en promenad under tiden istället.

Naismilen med start och mål vid Bergkulla är verkligen kanonfint ordnat. Tydligt skyltat den mesta delen av rundan, men lite långt mellan markeringarna på vissa ställen. Vi är imponerade över hur fint de har ordnat med små skyltar på olika ställen utmed rundan. Dels alla km-markeringar, där det tydligt står både km och Naismilen. Sedan är det Trollskogen, Mosquito blvd, Mördarbacken. Kul med saker som händer utmed vägen. TACK till er som har fixat ett så fint spår och lite roliga skyltar utmed rundan! Man springer under väg 51 två gånger och utmed den stora vägen ibland. //Vickan

Naismilen

Naismilen

3 km

Trollskogen

Trollskogen

Mosquito Blvd… När vi sprang här i maj, så var det galet mycket mygg här. Nu var det totalt myggfritt.

Mosquito blvd

Mördarbacken

Ovan ”Mördarbacken” börjar. Nedan backen är snart slut.

Mördarbacken

8 km

Naismilen

Afterruncoffee

Afterruncoffee

Naismilen

Höjdmetrar

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras