Första advent – Vinn ullstrumpor från Gococo!

Idag är det FÖRSTA ADVENT och första ljuset är tänt. Det är nu dax för advents första tävling: 1:a advent – Vinn ullstrumpor från Gococo. Jag älskar mina Gococo kompressionsstrumpor och jag springer mycket sällan utan kompressionsstrumpor numera. Att det nu finns träningstrumpor i ull är ju mer än bäst inför kalla och blöta vintern. Dagens tävling har den fina vinsten med två par träningsstrumpor i ull från Gococo. Vinterträningen är räddad!

 

Uppdatering:
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!
Lycklig vinnare är @idabenari🎉🌟!! GRATTIS IDA!
Tack @gococo_sportswear för samarbetet🤩!

På söndag kommer en ny fin tävling, så håll utkik!
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

För att tävla behöver du svara på frågan:

  • Vad är det för slags ull i Gococos ullstrumpor?

Du kan tävla i en kommentar här på bloggen, i en kommentar på facebook under tävlingsinlägget eller på instagram vid tävlingsbilden. Alla har lika stor chans att vinna, oavsett vart du skriver ditt svar. Tävlingen avslutas fredag 3/12-21 kl 18.00. Vinnaren redovisas i tävlingsinläggen på bloggen och på instagram under fredagskvällen. Svaret hittar du på hos Gococo.

Tipsa gärna om tävlingen genom att tagga en eller flera vänner på instagram eller facebook. Följ gärna @gococo_sportswear och @life_in_a_happy_way på instagram. //Vickan

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras