21 december – Julkalender 2021

21 december – Julkalender 2021. Dagens aktivitet är 21 min yoga, stretch eller avslappning. Nu är det tredje luckan med detta innehåll. Alla med olika lång tid. Jag tror att många behöver få in mer rörlighet och avslappning i sina liv. Så är det definitivt i mitt fall! Välj själv om du vill låta hela tiden gå till en av sakerna eller om du delar upp tiden.

Jag valde mest stretch idag. Gick min första promenad (längre än  10 min…) på drygt en vecka. Influensan slog hårt mot mig!! Skönt att stretcha ut kroppen efter lite rörelse utomhus. Som jag längtar efter att springa igen!! Här nedan är några av stretchövningarna.  Sista 10 min valde jag avslappning. //Vickan

Stretch lårmuskeln

21 december

Ryggstretch

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2021.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras