Testade Icebug för första gången

När jag la in ren tvätt i vår träningsgarderob i morse hittade jag ett par skor som jag köpte i somras, som jag helt hade glömt bort. Det är ett par Icebug. Jag har faktiskt aldrig sprungit med detta märke på fötterna förut. Så idag testade jag Icebugskor för första gången. De är mönstrade i sulan med en liten pigg på mönstret. De satt bra på foten direkt, men är nog lite för lite dämpade för min smak. Idag var det 0 grader och lätt snöfall när jag sprang. Jag är fortfaraden lite om här och där i kroppen efter löparvurpan häromdagen. Så jag tog det lugnt på skogsstigarna. Det var slirigt underlag och kramsnön packades under skosulorna, så det grova mönstret eller piggarna hjälpte tyvärr inte så mycket. 7 km rofylld löpning i snö gav ändå en skön avkopplande känsla i kroppen. //Vickan

vinterlöpning

natuenr

winterrunning

Icebug skor

Testade icebug för första gången

garmin forerunner 745

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras