Life in a happy way

Life in a happy way – namnet på bloggen och instagram är min väg framåt. Att välja glädje, istället för att se det negativa. Att fokusera på det som får mig att må bra, istället för att grotta ner mig i orättvisor och elakheter. Visst har jag dagar och stunder där jag absolut känner mig nere, arg och förtvivlad. Det är livet! Men det vänder ALLTID när jag får på mig löparskorna och ger mig ut i skogen och springer. Att få rensa tankarna och låta endorfinerna flöda är det bästa som finns. Efter en löprunda är alltid livet lite bättre och därmed life in a happy way. Det är viktigt att göra saker som just du mår bra av, så att ny energi fylls på. För mig är träning och fysisk aktivitet i alla dess former lycka och livskvalité. Naturligtvis är familj, släkt, vänner och andra saker också en stor del i mitt liv för att känna och uppleva lycka. Att få springa gör mig lycklig. Och kan jag så kan du!

En kall dag och jag var definitivt den färggladaste i skogen idag på lunchen😄. Så härligt att få springa i skogen i dagsljus. Livskvalité! //Vickan💖

Vinterlöpning

Att stanna till och njuta av den värmande solen är riktigt härligt. Så tyst och fridfullt i skogen dessutom. Livskvalité!

Life in a happy way

Life in a happy way

Något annat som gör mig mycket glad så här års är tulpaner! Har alltid en bukett tulpaner här hemma. Livskvalité! Här är veckans bukett.

Tulpaner

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.