Morgonrunda i Fageråsen

Vi startade dagen tidigt med bufféfrukost. Utsikten över Trysilfjellet var fantastisk. Vi packade ihop det mesta av våra saker och bytta om till löparkläder. Det blev en morgonrunda i Fageråsens hytteområde. Här i fjällen finns det ju typ inga platta partier att springa på, det är uppför och nedför som gäller. Vår runda startade med 2,5 km uppför (!!). Sedan kom ju belöningen med lika mycket nedför. Magiskt fina vyer åt alla håll. Jag älskar verkligen fjällvärlden! Är naturkär på riktigt! Efter löprundan blev det en snabb dusch för att sedan bege oss till sonens säsongsboende och packa in allt i bilen. 7 h bilresa hem och det var riktigt härligt att få höra sonen berätta om säsongen, framtiden och livet. Vi pratade i stort sett hela bilresan. Mammahjärtat är välfyllt <3. //Vickan

Fjällöpning i Fageråsen

Ovan: Nordre Kanken och Trysilfjellet i bakgrunden.
Nedan: Pisterna i Fageråsen.

Fageråsen

Skurufjellet

Ovan: Skurufjellstoppen som vi försökte oss på att bestiga igår.
Nedan: Trysilfjellet breder ut sig framför oss. Bilderna gör sig verkligen inte rättvisa. Det är så mycket vackrare i verkligheten.

fageråsen

Mannen

Fageråsen

Morgonrunda i fageråsen

Ovan: Trysilfjellet och Radisson Blu Mountain Resort i bakgrunden.
Nedan: Säsongsboendet som sonen bott i senaste halvåret.

Säsongsboende

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras