Lördagsmil i vitsippehav

Alltså det var helt magiskt fint idag! En lördagsmil i vitsippehav – i det oändliga. Som att springa i Astrid Lindgrenssagor. Kanske så som man tänker sig Nangijala, fast fullt levande! För första gången hade jag dessutom laddat in en löprunda i min klocka och sprang efter kartan i den. Kanonhäftigt ju! Tack Maléne som hade lagt in rundan åt oss! klockan pep när det var dax att svänga av eller om man kom ur spår. Jag har otroligt mycket kvar att lära om klockan och alla dess funktioner och detta var definitivt en funktion som jag kommer att använda många gånger till! Naturligtvis blev det afterruncoffee efteråt! //Vickan

lördagsmil i vitsippehav

Vitsippehav

Vitsippehav

Vitsippelöpning

Nedan en kul ”bakom kulisserna”-bild… ett fotostopp och alla gjorde olika saker typ…

Bakom kulisserna

Vickan

Springa tillsammans

Löprunda gick genom olika sorters skog. Härligt och vackert!

Löpning

Utsiktspunkt över Borgs kyrka.

Häftigt att springa efter en runda inlagd i min Garmin Forerunnerklocka.

Garmin Forerunner 745

Vitsippa

Det tog aldrig slut med vitsippor! Helt galet faktiskt!

Vitsippor

Afterruncoffee

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras