Distanspass vid Lilla Älgsjön

Idag var det äntligen dax för distanspass (eller myspass som vi brukar kalla det) med Runacademy. Denna gång sprang vi vid Lilla Älgsjön i Kolmårdsskogarna. Jag och Pär fick förmånen att springa med en medelgrupp. Vi sprang en runda på 12 km, som det även fanns möjlighet att förlänga med drygt 3 km om man ville. De flesta sprang även den extra 3 km-rundan. Vilken fantastisk förmiddag vi fick! Vädret! Naturen! Sällskapet! Riktigt underbart faktiskt – förutom mig himla Covid-andning. I uppförslut och uppförsbackar tog luften slut. Jag fick gå uppför, men hade inga problem att springa på platten eller nedför. Dock blir det en stor frustration i kroppen, när jag egentligen känner att jag har ork och energi, men andningen sätter stopp. Jag hatar att känna mig begränsad. Vi hade en fantastisk löpgrupp idag. Några sprang före och vände tillbaka, för att få känna sitt eget flow i löpningen. Några stannade till och väntade in oss eftersläntare. Starka löpare hela bunten, som imponerade stort. Så häftigt att se de löpare som tidigt i våras började i basgruppen och nu utan problem sprang 15 km trail. Några av dagens löpare sprang dessutom sitt längsta någonsin – det är en häftig känsla. Efteråt var det afterrunfika, vilket var otroligt mysigt. En energiboostförmiddag! //Vickan

"RunacademyNkpg

lilla Älgsjön

Runacademy

Vickan löpcoach

Lilla Älgsjön

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras