Löpning i Industrilandskapet

Jag stannade till i Norrköping på vägen hem från jobbet. Dagens rehabträning var 30 min löpning. Det regnade under hela rundan, men det kändes skönt. Jag springer ju i stort sett bara hemma i ”min” skog, så ibland är det kul att variera sig. Idag blev det en vacker löpning runt strömmen, genom Åbackarna med otroligt vackra gula träd och förbi vattenfall och fina byggnader i Industrilandskapet. Vi bor verkligen i en riktigt fin stad! Det är svårt att inte stanna och fota…😉

Upplägget för rehablöpningen är som tidigare: 5 min gåuppvärmning och sedan kontrollerad löpning 30 min sammanhållande. //Vickan

Industrilandskapet

löpning i Industrilandskapet

Sveriges största adventsljusstake är på dessa fyra skorstenar i december.

Värmekyrkan

Louis de geer och vattenfall

LÖpning i Industrilandlandskapet

Industrilandskapet

Nedan har jag den kända byggnaden Styrkjärnet bakom mig.

Löpning industrilandskapet

Strykjärnet

Åbackarna

Lönnlöv måste vara de vackraste löven ever!

lönnlöv

Hoka one one

Löpning rund strömmen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras