Repris på förra veckan

Om du gör något du gillar, så gör det igen! Jag gjorde idag en repris på förra veckan och stannade till i Norrköping efter jobbet och sprang i Industrilandskapet. Jag hinner tyvärr inte hem och springa samma tidslängd i skogen efter jobbet innan det börjar skymma. Så då är det perfekt att stanna halvvägs hem och springa där det finns lampor. Dessutom är det otroligt vacker miljö i Industrilandskapet och i Åbackarna. Jag var lite tveksam innan passet, så det hade regnat ordentligt under eftermiddagen. Jag bestämde mig för att springa ute om det bara duggade när jag skulle parkera bilen. Annars fick det bli löpbandet hemma. Det duggade, så jag parkerade och började min gåuppvärmning. När det precis var klar, vräkte regnet ner. Jag blev snabbt genomblöt, så att vända var egentligen inget alternativ.  Det regnade ganska kraftigt hela rundan och jag hade inte en torr fläck på kroppen när jag kom tillbaka till bilen igen. Jag är ändå glad att jag genomförde passet, för det var riktigt skönt. Och vacker miljö. Jag sprang exakt samma tid förra måndagen och denna vecka var det betydligt mörkare ute. Nästa gång måste reflexvästen på. //Vickan

löpning industrilandskapet

Värmekyrkan

Industrilandskapet

Löpning

Norrköpings industrilandskap

Hej hej!

I vattenpöl

Höst i Åbackarna

Löprunda runt strömmen

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras