Veckans löppass: stege + korta intervaller

Veckans löppass: stege + korta intervaller innebär att det först är lite längre intervaller i stege, för att sedan avsluta med några riktigt korta och snabba. Du börjar med att springa 8-6-4-2 min med 1 min vila. Sedan kör du 10 x 15 sek intervaller med 15 sek vila mellan. Ju kortare intervallen är, desto snabbare ska du försöka springa. Jag gillar när intervallstegen går nedåt i tid och att ju mer uppvärmd man är, desto mer kan man öka farten. //𝑉𝑖𝑐𝑘𝑎𝑛

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

8 min intervall – 1 min vila
6 min intervall – 1 min vila
4 min intervall – 1 min vila
2 min intervall – 1 min vila

15 sek intervall – 15 sek vila
x 10

10 min nedvarvningsjogg

Veckans löppass: stege + korta intervaller

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras