Födelsedag 221112

Förra året fyllde jag jämnt och sprang en av mina finaste löprundor någonsin i Howth utanför Dublin. Idag firade jag födelsedagen på hemmaplan och hade bestämt mig för att bara göra må-bra-saker för mig. Och dagen blev helt i min smak. Först bricka på sängen och ”skönsång” av familjen (detta är mitt bästa. Kanske inte så vackert egentligen, men så mycket kärlek i att de gör det ändå) och sedan säsongspremiär av skidskytte på tv (äntligen!). Efter skidskyttet följde mannen med på en runda på små skogsstigar. Jag hade ”sparat” en av mina rehablöpningar för denna vecka tills idag, så att jag kunde springa på min födelsedag. Solen var fortfarande framme och himlen var knalligt blå. Sååå härligt. Jag invigde även en av morgonens presenter, en ny löparjacka från 2xu. Kul med en ny (för mig) färg på löparjacka.

Snabb dusch och sedan blev det tårtkalas med familjen. Tårtan hade jag gjort mellan herrarnas och damernas skidskytte. Gott och mysigt. Efter kalaset var det skönt att landa i soffan och titta på en julfilm (ja, jag vet – men jag älskar julfilmer!). Till middag gjorde vi min absoluta favorit – hemlagat potatismos och hemmagjorda köttbullar. Mums! Kan äta som godis. På kvällen blev det en till julfilm😉 och jag kände mig riktigt nöjd med dagen. Den var aktiv, social, god och mysig. Tack för alla hälsningar live, via sociala medier och via telefon!! //Vickan

Bricka på sängen

Skidskyttepremiär

Invigde nya löparjacka som jag fick av familjen. Satt perfekt. Och en ny färg på jacka som jag inte har sedan tidigare.

Födelsedagslöpning

Hjärta i skogen💚!

Hjärta i skogen

Skogslöpning

Solen! Skogen!

Vickan 51 år

Födelsedag 221112

Älska naturen

Dagens tårta med rosa marsipan (ser dock beige ut på bilden, men den är rosa!).

Tårtkalas

Min absoluta favorit (och har varit sedan jag var liten) – potatismos och köttbullar. Hemmagjort. Älskar’t!

favoritmiddag

Kaffe och favoritgodiset salmiakmandlar till julfimen.

Julfilm

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras