Vacker födelsedagslöpning i Howth

Min önskan med dagen var att få springa runt halvön vid Howth, strax nordöst om Dublin. Efter en supergod frukost på hotellet tog vi tåget till Sutton. Därifrån sprang vi mot halvön och slingan jag fått tips om via MapMyRun. Det var mulet och lite duggregn. Vädret varierade under hela rundan. Sol, kall blåst, ljumma vindar och tokregn. Vi sprang utmed vattnet i stort sett hela tiden. SÅ GALET VACKERT! Varierande natur och många vackra klippor. Det blev väldigt många titta-på-vyerna-stopp och fotostopp. Vi slutade vår runda i Howth, där vi tog tåget hem till Tara station igen. Sammanlagt blev rundan 13,75 km. Definitivt in på min top 5 lista på vackraste löpningar i livet.

Inte nog med att det var en galet vacker löpning, att de är min 50-årsdag och palindromdatum. Jag passerade också gränsen 1500 km med löpning för 2021. Jag har aldrig sprungit så här mycket tidigare. Så tacksam och glad att kroppen håller! //Vickan

Biljettköp

Sutton

Vägskyltar

Löpning

Löpning i Howth

Howth

Fredagshoppet

Vickan 50 år

Howth

Fredagshopp

50årshoppet

50årslöpning

Parlöpning

Howth

Couplesrunning

Howth

Howyh

Howth

Howth fyr

Howth fyr

Dagens runda

Elevation

1500 km

Övriga blogginlägg från vår Irlandssemester:

Vi hamnade i Dublin
50-årsdagen
Cliffs of Moher
Morgonlöpning med sightseeing i Dublin

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras