50-årsdagen

Då var dagen här. Dagen som jag haft lite ångest för. Dagen som har känts lite tung. Dagen som har varit svår att planera utifrån rådande omständigheter. Men också dagen som faktiskt är fantastisk. Jag lever. Jag får äran att fylla 50 år. 50-årsdagen är här! Tänk att jag, som oftast känner mig som typ 32, fyller 50 år idag. Dessutom med ett palindromdatum – 211112.

Dagen firas här i Dublin med min man. Naturligtvis startade den med en vacker löprunda. Det var det jag hade som enda önskan egentligen. Eller startade och startade. Först fick jag uppvakning av mannen, med fantastiska fina smycken ”Circle of life”.

Så här skriver Sofia Wistam om Circle of Life:
Circle of Life symboliserar styrka och kärlek. Livets cirkel. Från födsel, uppväxt, förälskelse, föräldraskap, utmaningar och förluster. Vi klarar mycket mer än vad vi tror. Styrka, kraft och ödmjukhet leder oss genom livet. Denna cirkeln symboliserar denna resa med skratt och tårar. Livets cirkel.

Jag saknar mina barn här, men är ändå tacksam att få fira högtidsdagen här på Irland. //Vickan

Födelsedagsbarnet

Jag bjuder på en nyvaken bild 😉. Mannen fyllde 50 år förra veckan, så tillsammans är vi 100 år nu! Mitt fina halsband och armband från mannen i present.

Sofia Wistam Circle of life

Vickan 50 år

Övriga blogginlägg från vår Irlandssemester:

Vi hamnade i Dublin
Vacker födelsedagslöpning i Howth
Cliffs of Moher
Morgonlöpning med sightseeing i Dublin

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras