Somrig löpning på morsdag

Full luktbomb i trädgården just nu. Vi har både liljekonvaljer och syrénbuskar och sprider en ljuvlig doft. Det blev morsdagfika utomhus, vilket var riktigt mysigt. Efter några timmars trädgårdarbete var det sedan skönt att springa ut en stel och lite värkande kropp. Det blev veckans tredje löprunda, vilket känns oerhört “bonusigt”, då stora delar av senaste året har varit utan löpning eller max två begränsade löppass. Jag hade en riktigt bra start på helgen med njitningslöpning bredvid rapsfält och så avslutar jag helgen med en somrig och grönskande löprunda. Härlig inramning på helgen helt enkelt. //Vickan

Sommarlöpning

Yxbacken

Syrén

Liljekonvalj

Liljekonvalj

Liljekonvalj och syrén

Morsdagfika med två ljuvliga blombuketter från trädgården.

Morsdagfika

18 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Life in a happy way