Jag klarade sommarmålet!

Nu är sommarlovet slut och jag klarade sommarmålet! I måndags var det dax att ställa klockan för jobb och inte för löparrunda. I måndags var det dax för ”vanliga kläder”, istället för träningskläder eller bikini. I måndags började den inrutade vardagen igen, både på gott och ont. Jag måste försöka ta med mig sommarlovskänslan till höstens stressiga veckor!!

Mitt sommarmål var att gå minst 10.000 steg varje dag! Jag klarade det!! Många dagar blev det till och med tvådubblat, över 20.000 steg. Det har inte alltid varit enkelt att få till målet varje dag, det har varit lite planerande och uppstyrt för att hinna med ibland. Men så här sju veckor senare känner jag mig glad och stolt över att jag fixade det. Utöver detta har det blivit 3-4 löprundor per vecka, styrketräning och cirkelpass. Det känns härligt fräscht och piggt i kroppen, att ha varit så aktiv hela sommaren.

Sommarlovet började måndagen den 20 juni och avslutades i söndags den 7 augusti. De helblå staplarna innebär att jag har klarat att uppnå minst 10000 steg denna dag. De gröna staplarna är löprundor. //Vickan

Garmin connect juni

Garmin Connect juli

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras