Burpees för en god sak!

Oktober – Rosa månaden – Bröstcancermånaden! Min mamma, min moster & min mormor har alla haft bröstcancer. Den enda som lever idag är min mamma! Jag & mina systrar har en förhöjd risk att få bröstcancer, därav känner jag mig extra engagerad & berörd av detta. Jag bidrar på flera olika sätt till forskningen, för jag hoppas att det en dag kommer ett botemedel mot alla varianter av bröstcancer.

Under oktober skulle Sats skänka 10 kr till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj för varje burpee du filmar & lägger ut på Instagram & taggar med #satsagainstcancer. De skulle fortsätta tills målet på 100.000 kr var uppnått. På bara fem dagar filmades 21 087 burpees, vilket gjorde att Sats skänkte 210.870 kr till Cancerfonden. Grymt bra! Idag upptäckte jag att de tyvärr redan satt punkt för insamlingen, men jag tänkte ändå göra mina burpees.  Tack för att du tipsade om detta på din blogg Charlotte Beijer!

Jag har startat en insamling på Cancerfonden. Jag hoppas att många med mig vill skänka en slant – för att forskningen ska gå framåt & att man ska hitta ett botemedel mot denna tyvärr numera ganska vanliga, men farliga sjukdom! Är jättetacksam för alla era bidrag, stora som små! Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra världen till en lite bättre värld! Pengarna går oavkortat till Cancerfonden. Varenda krona är värd något till forskningen. Tack för ditt stöd! //Vickan

Blomma

Burpees 

Burpees 2

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras