Premiärturen med Asics Gel-Nimbus 19

Idag är det inte bara fredagslöpning, det är även premiärturen med Asics Gel-Nimbus 19 –  mina nya löparskor! Jag har haft Adidas Supernova Glide så länge jag kan minnas. Den senaste modellen var tyvärr lite omgjord och har inte passat min fot lika bra som tidigare. Dock så bra att jag har sprungit över 100 mil i dem, men nu var det dax att testa på något nytt. Jag har köpt ett par Asics Gel-Nimbus 19. Första känslan redan i butiken var verkligen som att gå på moln! Premiärturen blev mest på asfalt, men även en del i skogen. Solen sken och himlen var nästan helblå. Life in a happy way alltså!! Mot slutet av löpturen kände jag att trampdynorna domnade lite, men det har hänt förr med nya skor. Jag ser fram emot alla efterföljande löpturer… //Vickan

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras