Ugnsomelett med ädelost

Idag tänkte jag tipsa om en enkel och god vegetarisk rätt som går utmärkt att ha med till lunchlåda. Det är en ugnsomelett med smak av ädelost. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör?. // Lina


Ugnsomelett med ädelost (2 portioner)

250 gram broccoli

1 paprika

100 gram ädelost

6 stora ägg (8 små)

Mjölk cirka 0,5 dl

Salt

Peppar

Oregano

Sätt ugnen på 200 grader. Dela broccolin och koka den cirka 3 minuter. Hacka paprikan. Lägg broccolin och paprikan i en smord form (min form var 20 x 20 cm). Smula över ädelosten. Rör ihop ägg, mjölk och kryddor. Häll äggstanningen över grönsakerna och osten. In i ugnen cirka 20 minuter. Låt stå några minuter efter så den stannar sig. Njut!


Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.