Vinn en vecka på Stadium Sports Camp!

Stadium Sports Camp är verkligen något speciellt! Mina två söner har varit med flera gånger både på Day Camp & på Sports Camp. I år ska min 03:a gå sitt sista år. Min snart 17-åriga son ska jobba på Sports Camp för första gången, men inriktningen fotboll. Båda sönerna längtar till sommaren & deras olika äventyr. Så även jag kommer att finnas på det häftiga Sports Camp-området på invigningar & avslutningar. Eftersom vi redan har så många fina minnen & upplevelser från Stadium Sports Camp, så känns de extra roligt att få tävla ut en vecka! Här kommer en ny chans att vinna en häftig lägerupplevelse för ditt barnen, en släkting eller för någon du känner som är född mellan 2003-2010. Ett fantastiskt idrottsminne att bära med sig i livet! Denna gång är tävlingen på Instagram, så klicka er till @life_in_a_happy_way & var med.

Tävlingen är i samarbete med Stadium Sports Camp. De finns på Instagram under namnet @stadiumsportscampswe.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras