Decembertävling!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!
Stort & varmt GRATTIS till vinnaren @jennie.elm🌟!!

Tiden är inne att skapa julstämning. Jag får mycket Christmasfeeling av alla julfilmer som jag har tid att titta på just nu. Min nedräkning till julafton med den aktiva julkalendern, är ytterligare något som numera är december för mig. Och vad passar inte bättre än att förgylla med en decembertävling!!

Jag tränar all min hemmaträning på yogamattor från Wilma & Louise. De är mjuka, lena, sköna, snygga och även tvättbara i maskin. Det är dessutom perfekt att de inte glider på golvet eller altanen, när jag hoppar eller gör andra intensiva övningar. De finns i fyra olika mönster och i två olika färger. Nu har jag förmånen att i samarbete med Wilma & Louise tävla ut en valfri yogamatta/träningsmatta till er🤩!

Ni ser mattorna i alla mina #happyjulkalender2020 bilder som är inomhus samt i alla mina ”vanliga” cirkelpass på måndagar. Jag älskar verkligen alla produkter jag har från Wilma & Louise. Kanonkvalité och supersnygga mönster. Så ta chansen att vinna en fantastisk yogamatta/träningsmatta till dig själv eller ge bort den i julklapp till någon du tycker om.

Decembertävling i samarbete med Wilma & Louise

Så här tävlar du:

🎄 Berätta vilket mönster och vilken färg som är din favorit bland yogamattorna.
🎄 Följ @life_in_a_happy_way och @wilmalouise på instagram.
🎄 Tagga gärna någon eller några som också skulle gilla den här yogamattan.

Tävlingen pågår till tisdag 15/12 kl. 23.00. Vinnaren meddelas 16/12 i tävlingsinlägget på instagram och här på bloggen.

Du får en extra tävlingsröst om du lägger upp en träningsbild från någon av luckorna i min aktiva julkalender och använder hashtaggarna #wilmalouise samt #happyjulkalender2020. För att jag ska se bilden behöver du i så fall ha ett öppet konto just under tävlingen. Lycka till!!

Om du inte har instagram och ändå vill tävla, skriv en kommentar här på bloggen så får du svar från mig om ett alternativ via facebook eller mail. //Vickan

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras