I samarbete med Sweat Pack – den smarta träningspåsen

Nu har jag fått chansen att prova smartaste träningspåsarna – Sweat Pack by RübergMacao. De passar mig perfekt, som nästan alltid har med träningskläder i väskan. De passar även sönerna perfekt, som har fotbollsträningar på morgonen & sedan ska dela väska med kläder till skolidrott & skolböcker efter det. Påsen suger åt sig fukt & lukt, vilket håller övriga väskan fräsch. Hur smart & bra är inte det!?! Påsarna är dessutom tvättbara i 40 grader & kan därmed användas om & om & om igen. Sweat Pack kommer att bli perfekta nu till träningsresan, då vi kommer att ha både badkläder & träningskläder som är fuktiga.

Sweat Pack är tillverkade med Oeko-Tex tyg (innebär produktion utan miljögifter) & tillverkade i Sverige. RübergMacao håller själva i hela produktionskedjan, med allt från mönster & design till färdig produkt & försäljning. Med koden VICKAN18 får ni hela 20% när ni handlar dessa miljösmarta påsar med dragkedja. HÄR finns RübergMacaos webbshop, där det finns Sweat Pack i flera olika storlekar & mönster. //Vickan

De större påsarna har en kraftigare laminering som gör att påsen håller tätt. De mindre påsarna är producerade i tunnare tyg som andas lite.

I min stora handväska som jag har till jobbet, får alla träningskläder plats + en handduk i en XL-påse.

I fotbollsväskan till skolan, får benskydden plats i en S-påse, skorna har redan ett eget fack & övriga använda träningskläder får plats i en XL-påse.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras