Ny löparklocka

Förra måndagen kom den äntligen, som jag hade längtat… Jag har en ny löparklocka – Garmin Forerunner 745 – i samarbete med Runningshop.se. Min första löparklocka var en Garmin Forerunner 225 och när den inte ville uppdatera sig längre, så valde jag att testa ett annat märke. Jag upplevde att den nya klockan tog alldeles för lång tid för att hitta GPS:en och att den trots 40 min väntan inte alltid hittade GPS:en. Jag måste inte ha en massa olika data, men en del är ju naturligtvis kul att ha. En av mina favoriter är just kartan och var jag har sprungit. Jag gillar dessutom Garmin-appen betydligt mer än appen för min förra klocka. Nu är jag tillbaka till min favoritapp igen och jag har nu använt klockan i två veckor. Första intrycket är: kanonnöjd! Tydliga siffror, som även gör att jag kan se dem utan linser. Enkel att använda. Nu ska jag bara lära mig alla roliga finesser med den😃… //Vickan

Garmin Forerunner 745

Garmin Forerunner 745

Garmin löparklocka

Så här ser förstasidan ut efter ett träningspass. I like!!

Garminappen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras