Hoppa in mina nya Hoka

Fredag och idag tog jag mig till Åbackarna i Norrköping för att springa. På vägen dit hämtade jag ut mina nya löparskor – ett par Hoka One One Clifton 8. Jag testar dessa i samarbete med Runningsshop.se. Jag har sedan tidigare Hoka One One Torrent 2, en trailsko som jag är supernöjd med. Nu var jag riktigt nyfiken på den vanliga löparskon Hoka One One Clifton 8. Jag hade egentligen tänkt använda dessa inne på löpbandet i vinter, men blev så sugen att testa dem direkt. Några snabba foton på en sten på parkeringsplatsen, innan jag snörade på mig dem och sprang centralt i ett höstvackert Norrköping. Genom Åbackarna och Industrilandskapet, fortsatte runt Motala ström och vände tillbaka över gång- och cykelbron vid Tullhuset. Sprang utmed strömmen förbi Louis de Geer och upp mot Stadsmuseet. Där hämtade jag upp en bok jag hade beställt  – ”Norrköping från ovan”. Jag trodde att den skulle få plats i min löparväst, men den var både för stor och för tung för västen. Det blev till att hålla den under ena armen, när jag fortsatte min löptur förbi Styrkjärnet, genom Industrilandskapet och vidare genom Åbackarna. Det blev ett fredagshopp med extra studs, då jag fick hoppa in mina nya Hoka bland höstlöven. 8 härliga km löpning och ett fredagshopp i nya skor blev en riktigt bra start på helgen. //Vickan

Hoppa in mina nya Hoka

Höstlövshopp

Hoka one one Clifton 8

Löprundan började i Åbackarna utmed Motala ström.

Åbackarna

Livboj

Sedan fortsatte den genom Industrilandskapet. Byggnaden Styrkjärnet i bakgrunden.

Industrilandskapet

Utmed Motala ström till Tullhuset.

Utmed Motala ström

Utmed Motala ström

Vårt konserthus Louis de Geer ligger mitt i Industrilandskapet och vid strömmen och vattenfall.

Industrilandskapet

På broar utmed Motala ström

Vattenfall

Hopp vid vattenfall

Ett av Norrköpings mest berömda hus – Strykjärnet. Det ligger mitt i Motala ström.

Strykjärnet

Jag hämtade boken Norrköping från ovan på Norrköpings stadsmuseum. Boken är gjort av min gamla klasskompis Fredrik Schlyter. Otroligt vackra foton!

Norrköping från ovan

Det blev lite tungt med boken på armen. Men det var det värt!

Bokspring

Jag är så nöjd med min nya löparklocka Garmin Forerunner 745.

Löprunda i Norrköping

Motala ström runt

Hoka One One Clifton 8

Hoka One One Clifton 8 från Runningshop.se.

Hoka One One Clifton 8

Hoka One One Clifton 8

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras