Global Running Day 2018

Idag, på Sveriges nationaldag, är det Global Running Day 2018.

Global Running Day är en dag då löpning hyllas världen över. Det spelar ingen roll om man springer fort eller sakta, långt eller kort, i skogen eller i staden. Att röra på sig är det viktiga och att det är kul att vara aktiv. Inspirera gärna andra att följa med på en löprunda!

Global Running Day 2018

Vill man vara en del i hela världens alla löpningar idag, så använd #globalrunningday i sociala medier. Har du eller kommer du att springa idag? Jag sprang en längre runda med maken innan frukost.

För mig är det LYCKA att ha friheten att kunna springa!
För mig är det LYCKA att kunna sätta på mig löparskorna och ha skogen precis runt husknuten.
För mig är det LYCKA att få vara i en grön och fin natur.
För mig är det LYCKA varje löpsteg jag kan ta, för har man varit utan löpning i drygt 20 år – då njuter man av VARJE steg!!

Dagens löprunda blev på skogsstigar med barr, rötter, stenar och kottar som underlag, utmed Ågelsjön med grusväg som under lag och till sista cykelvägen hem med asfalt som underlag. En varierad runda som blev 14,4 km tillsammans med maken. En bra start på dagen och härligt att äta frukost efteråt. Nu blir det till att såpa i altanen. Det lär ta hela dagen… //Vickan

Global Running Day 2018

#globalrunningday

Här är några inlägg om min löpning:

Min löparhistoria
På väg till en dröm
Jag fixade det!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras