S o m m a r l o v

Ordet är fantastiskt. Känslan är magisk. S o m m a r l o v!!

Detta är mitt allra sista sommarlov. Efter sommaren går jag på semestertjänst, vilket gör att detta blir mitt absolut sista sommarlov. Så jag ska njuta av varenda ledig dag.

Sommarlov eller semester för mig betyder mycket tid för träning, mycket tid med familjen, tid att bara vara och mycket tid utomhus. Jag får ofta höra att ”nu är det semester, då tänker jag ta träningsuppehåll”. Jag tänker precis tvärtom: ”äntligen ledigt, då kan jag träna precis som jag önskar!”. Jag menar inte att det ena är bättre än det andra – bara att ledighet inte behöver vara lika med att bara slappa. Jag mår så BRA av träning, så skulle jag vara utan träning en hel sommar så skulle varken kropp eller själ mår bra. Är semester och ledighet lika med träning eller träningsledig för dig? //Vickan

S o m m a r l o v

Smultron

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras