Samlar energi

Vilodagar behövs, men jag har ibland svårt att få till dessa. Jag älskar ju att träna och jag ser verkligen fram emot varje pass. Nu när det dessutom är sommarlov, så finns ju tiden att träna massor. Dock behöver kroppen absolut vila ibland och efter gårdagens pass känner jag mig lite stel i ryggslut och knän. Det blir en promenad för att få ihop mitt dagsmål i steg, men annars kommer det att bli en lugn dag (förutom adrenalinet inför kvällens Sveriges VM-match mot Mexico!). Jag samlar energi idag helt enkelt. Lugn energi.

Att sitta själv på bryggan och blicka ut över vattnet och bara höra naturen, är verkligen magiskt härligt. Att bara vara här och nu. Jag är inte så duktig på detta, men mår riktigt bra när jag äntligen tar mig tid att bara vara.

Samlar energi

Restday

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras