Träna på att bara vara

Idag var vi vid mitt älskade Ågelsjön igen. Det är så häftigt med alla berg- och klipphällar. Folk letar upp en ledig liten häll och sedan får man klättra ner till vattnet om man vill bada. Så skönt att inte ligga som packade sillar, som på en ”vanlig” badplats så här års. Utsikten är magisk. Miljön så otroligt vacker. Vattnet lagom uppfriskande. Alltså bästa stället att träna på att bara vara. Ser ni hur bra jag är på att sitta och njuta i solen !? Kan nästan säga att jag uppfyllt ett av mina sommarmål bara genom denna dag…

Jag som dessutom är en badkruka av rang, badade idag. 30 grader i luften kräver svalka.

Träna på att bara vara är life in a happy way!//Vickan 

träna på att bara vara

Eva Solo termos

Badkruka

Sommarmål

4 kommentarer
  1. Grymt bra sommarmål! Det ska jag också försöka mig på när semestern börjar. Tack för inspo?! Kram från Nina

    1. Tänk att man ska behöva träna på att bara vara… Men bra att du får inspo – det som är meningen med bloggen :-)! Lycka till med ditt nya sommarmål! Kram Vickan

    1. Tänk att man ska behöva träna på att bara vara… Vi får peppa varandra. Och tack (generad…)! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras