Premiärrundan

Eftersom jag fick en rejäl pinne in i min sko när jag sprang trail för några veckor sedan, så behövde jag nya löparskor. Jag har sprungit i dem med hål sedan dess, men är rädd att hålet ska bli större, så jag har nu köpt nya. Exakt likadana, men jag valde nu svarta istället. Igår blev premiärrundan med nya skorna – Asics Gel Nimbus 20. De satt som smäck redan direkt. Härligt!! Denna gång valde jag att snöra rätt redan från start, så de slapp glappa. Blev perfekt. 7 km med ”moln” under fötterna. På slutet av rundan blev dock fötterna lite ömma, så 7 km fick räcka denna gång.

Nu ser jag fram emot att springa många många mil i dessa underbaringar! //Vickan

Asics löparskor

Asics Gel Nimbus 20

Premiärrundan

Trailrunning

Asics löparskor

2 kommentarer
  1. Det där med pinne genom skon ser lite otäckt ut. TUR att det gick bra. Snygga nya skor. Kram från Jennie

    1. Ja, där hade foten ”änglavakt”. Och skorna älskade jag, så det blev likadana fast en ny färg! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras