Springa året om

För mig är det inte bara löpning den varma tiden på året. Jag älskar att springa året om. Alla årstider har sin tjusning. Det är dessutom extra härligt när den kalla tiden är förbi och man med glädje kan lägga undan vintertights, mössa, vantar och underställströja. Luften är oftast mycket friskare på den kyligare halvan av året. Det enda som jag egentligen inte tycker om är mörkret. Jag gillar inte att det är mörkt när jag kommer hem från jobbet. Tack vare härliga löparvänner, så kan jag få sällskap ute även när det är mörkt numera. Så för mig är det löpning året om – oavsett väder. Jag får helt enkelt klä på eller klä av mig, så att det passar temperaturen.

Men löpning utomhus kan jag inte vara utan – det är livet för mig! //Vickan

Springa året om

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras