Löpning med solnedgång

Jag hann med ännu en löpning i Hikkaduwa innan vi skulle byta stad och hotell. Vårt hotell låg en liten bit strax utanför Hikkaduwa centrum. Denna löprunda sprang jag in mot centrum och vände sedan hem igen. 5 km bland bostäder, vardagsliv, hundar, lokalbefolkning, restauranger och trafik. Jag avslutade löprundan på stranden, då det precis var dax för solnedgång över havet. Det är faktiskt minst varmt runt 16-17 på eftermiddagarna. Att springa innan frukost är redan riktigt hett. Löpning med solnedgång borde vara en rättighet för alla att få uppleva. Magiskt! //Vickan

Löpning i Hikkaduwa

Det springer lite folk på stranden på mornarna, men vi har aldrig sett någon mer än vi som sprider på bilvägarna. Därav fåt vi ganska många blickar, hälsningar och kommentarer. Typ som motorcykelkillen till vänster nedan… 😉!

Löpning med solnedgång

Förra löprundan på bilvägar gick åt andra hållet – till fiskmarknaden i Dodanduwa.

Se film på solnedgången på instagram @life_in_a_happy_way.

Löpning med solnedgång

Solnedgång

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras