Magisk morgonjogg, rullskidor samt Anna och Emil

Dagen började som alla dagar börjar här – med en magisk morgonjogg på stranden i soluppgången och efterföljande rörlighet på plankan. Jag vill verkligen börja varje dag så här! Hem till hotellet och åt frukost, gick 7 trappor upp och bytte kläder till nästa pass. Jag som trodde att man skulle hinna duscha mellan alla pass, men det är ju helt uteslutet… 7 trappor ner igen och dagens andra pass var rullskidor. Alltså, det är sååå kul! Anna, Emil och Peter tog varsin grupp idag: nybörjare, fortsättning och utmaning. Malin och jag valde fortsättning med Peter. Vi åkte sammanlagt 7,6 km och vi körde både på platten, uppför och nedför. Fortfarande lite vingligt, men det kändes ändå mycket stabilare idag. Jag hoppas att jag hinner med ett pass till innan vi åker hem. Tack Peter för ett riktigt kul pass idag med bra feedback och instruktioner! Vi åkte i 75 minuter. Svettigt, härligt, roligt och lite jobbigt. Alltså en underbar förmiddag!

Vi fick till 1,5 timme på stranden och en lunch innan dagens tredje pass – löpning och backteknik. Sedan blev det bara stretch och en snabb lunch innan middagen. Det är verkligen inte mycket ”dötid” här! Mitt hjärta vill mer träning, men efter alla mina sjukveckor försöker jag vara klok och hålla igen lite.

Efter middagen pratade Emil och Anna Jönsson Haag. Dessa två människor berikar verkligen världen! Jag är så tacksam att jag vann resan till just denna vecka och att jag fick möjligheten att lära känna dem lite mer! Tack Springtime travel❤️! //Vickan

Rullskidor

Peter Bruun

Springtimetravel

Ledare Springtime

Backteknik

Anna och Emil

1 kommentar
  1. ÅHHHHHH vad jag också vill åka på träningsresa!! Du förmedlar verkligen glädjen och lyckan genom din text och dina bilder. Du borde bli resebloggare också!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras