Jag gick till Spanien!

Hur coolt är det inte, att kunna gå från ett land till ett annat?!? Malin och jag gick till Spanien idag! Efter ännu en magisk morgonjogg på stranden och bufféfrukost, packade jag en liten ryggsäck för dagen och vi gav oss iväg. Drygt 4 km promenad från vårt hotell till grannbyn Vila Real de Santo Antonio och färjelägret. Vi tog sedan färjan över kanalen till Spanien och byn Ayamonte (den vita byn). Vi strosade runt i denna mysiga lilla by. Tog en kaffe på ett torg, fotade lite och tog sedan färjan tillbaka till Portugal. Vi käkade lunch (paella) på ett torg i Vila Real och gick sedan raskt hem till hotellet. Vi ville båda vara hemma till 15, för att kunna vara med på dagens sista pass. Jag valde pyramidintervaller. Vi körde 1-2-3-3-2-1 minutersintervaller, men en minuts gåvila mellan intervallerna. Riktigt tufft i hettan, men sååå skönt efteråt!

Ikväll var det sista kvällen. Det blev lite prisutdelningar på veckans tävlingar. Jag vann Instagramtävlingen. Malin vann Garmintävlingen. Och jag som dessutom vann hela denna träningsresa till mig och Malin. Vi känner oss lite extra ”turliga” just nu!! //Vickan

Jag gick till Spanien

Portugal

Nedan Ayamonte från vattensidan.

Ayamonte

Dagens andra fredagshopp på ett torg i Ayamonte.

Fredagshoppet i Spanien

Ayamonte

Palm

Kanalen mellan Spanien och Portugal. Till vänster i bild Ayamonte och till höger i bild Vila Real de Santo Antonio.

Emil Jönsson Haag och Malin Olofsson berättar om de kommande pyramidintervallerna.

Pyramidintervaller

Sista kvällen.

Det var blåsigt på restaurangtaket… Två glada vinnare ikväll.

Malin och Vickan

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras