En egen variant av halvmara

Idag hade mannen tänkt ut en löprunda till oss. Under tiden vi sprang kände jag mer och mer att benen fick feeling och ville springa längre. Vi utökade rundan två gånger och till slut blev den 11 km lång. Ihop med fredagens runda på 10 km sprang jag alltså en egen variant av halvmara i helgen 😉. Kanske kan jag lägga ihop dessa två rundor någon gång när jag ska springa långpass?!?

Det känns som att sociala medier översvämmas av bilder och inlägg om Göteborgsvarvet. Det verkar vara en fantastisk folkfest, men eftersom rundan är på asfalt är det tyvärr inget för mig och mina benhinnor. Jag önskar mig en halvmara på grus eller skogsstig istället. //Vickan

Löpning

En egen variant av halvmara

Idag färgmatchade vi helt oplanerat. Såg inte det förrän vi mötte grannarna när vi väl hade börjat springa…

Springa tillsammans

Yxbacken

Älsk på när det finns en liten grusbit utanför asfalten som jag kan springa på. Ibland sluttar denna vägren, men på några ställen under dagens runda är den helt rak och fullständigt perfekt att springa på! Tack kommunen för det! Hoppas att ni tänker så här även i fortsättningen när ni gör nya cykelbanor. Jag har sett många med mig som springer just på gruset i vägrenen.

Springa i vägrenen

Fredagens runda till höger och dagens runda till vänster. Vägen över fältet där det står 10 på dagens runda och 1 på fredags runda flätar samman rundorna!

En egen variant av halvmara

1 kommentar
  1. Klokt med egen variant att dela upp halvmaran. Vilken tur du har som verkar ha tillgång till flera millånga löprundor.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras