Spring för Terese

Terese Alvén är en känd profil inom löpning och träning på sociala medier (@teresealven på instagram). Hon inspirerar, ger energi, sprider glädje och peppar till fysisk rörelse. Just nu kämpar Terese mot cancer och ett fint sätt att kämpa för Terese och för alla andra som kämpar mot cancer där ute i Sverige är att hänga på Spring för Terese.

Så spring ett lopp för Terese eller ta en löprunda på egen hand i dina omgivningar. Ge gärna ett bidrag, litet eller stort, till insamlingen som har startats på cancerfonden.se – Spring för Terese. Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra världen lite bättre genom att visa gemenskap och att bidra till forskningen. Alla pengar i insamlingen går oavkortat till cancerfonden.

Dagens löpning bland rapsfält och blå himmel sprang jag för Terese. Jag sänder kraft och energi till dig tjejen – du fixar detta!! //KRAM Vickan

Spring för Terese

Rapsfält

Löpning vid rapsfält

Raps och blå himmel

Sverige

Inget bidrag är för litet eller för stort – tillsammans hjälps vi åt!

Cancerfonden Spring för Terese

Ovan printscreen från insamlingen.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras