Springhjälpen

Den 30 maj springer fyra kända profiler Springhjälpen – 8 mil utmed Vätterns kust – från Omberg till Jönköping för att bekämpa akut hunger i världen och för att stärka folkhälsan i Sverige. Alla som vill får gärna haka på en eller flera etapper. Min vän Elmina arrangerade ikväll ett springevent på Borgsmo IP i Norrköping. Mellan kl. 16.30 – 17.30 skulle man springa eller gå så långt man orkade eller ville på löparbanan. Vi samlade mil tillsammans. Och tillsammans är vi starka! Jag sprang 26 varv, vilket blir 10400 meter. Sammanlagt sprang vi alla 41,5 mil. Vi slog alltså målet på 8 mil med råge! Heja oss🌟!! Vill ni bidra till ett gott syfte, så kan ni bidra här.

Jag jobbar egentligen under denna tid, men fick faktiskt lov att gå ifrån jobbet lite tidigare för att bidra till detta fina! Tack snälla för det!! //Vickan

Springhjälpen

Springhjälpen

Ovan hälsar Elmina oss välkomna!

Löpning

Bilden ovan och bilden under är tagen av @maddecasta. Nedan är ett härligt gäng från #runacademynkpg! Kul att ses utanför onsdagsträningarna!

#runacademynkpg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras