Runt Ågelsjön

Efter en natt med mycket lite sömn pga ett grymt regn-, åsk- och blixtoväder, var det en seg start i morse. Min tanke var egentligen att åka iväg och springa vid Omberg. Men då väderapparna visade på tokregn, så valde vi att stanna och springa på hemmaplan istället. Omberg finns ju kvar och då har vi något att se fram emot senare istället. Vi valde att springa på mitt andra finaste utsiktsställe i mitt närområde – runt Ågelsjön. Igår skrev jag om min närmaste och finaste utsiktstopp.

Vi valde att springa utmed grusvägensidan först denna gång. Jag gillar att springa åt detta håll lite bättre, då har man bästa sidan och underlaget kvar till sist! Hela varvet runt sjön är 8,5 km med start och mål på parkeringen. Det står att rundan är 10 km och idag sprang vi helt enligt markeringarna, så jag vet inte riktigt vart de hittar de där 1,5 km extra… Det var halvklart ute och väldigt skön springtemperatur. Luften var härligt frisk efter nattens regnoväder.

Tack för responsen!

TACK för alla kommentarer och DM som jag fick efter mitt blogginlägg igår. Så bra att vi är så många som tänker lika och lite sorgligt att fler än jag ska behöva utstå onödiga och ibland dumma frågor. Förhoppningsvis sätter inlägget och kommentarerna ett frö hos de som brukar ifrågasätta hastigheter, kroppsform och annat kring träning. //Kram Vickan

Ågelsjön runt

Ågelsjön

Vickan vid Ågelsjön

Klipplöpning

Vickan

Skogsstig

spånglöpning

Runt Ågelsjön

Ågelsjön runt

Livboj Ågelsjön

Ågelsjön karta

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras