Framgångsrecept i hettan

För att få ihop stegen och ringarna på min Apple watch, så behövde jag ge mig ut på en powerwalk eller löprunda. Jag valde löprunda! Utetermometern stod på 33 grader, så jag sprang i skogen för att få en skuggig miljö. En 5 km löptur som var tung i värmen. Tung fast så galet skön. Jag hade tvättat mina korta löpartights, så de var fortfarande lite blöta. Men det visade sig vara ett framgångsrecept i hettan. Så skönt med lite kalla småblöta tights. Kylde ner lite iallafall.

Nu är O-ringen slut och jag räknade inte med att vara vägen för några. Och mycket riktigt – jag var faktiskt inte i vägen för någon! Såg inte en enda människa i spåret runt sjön. Och inte ett endaste spår av O-ringen heller – eller ja, spår och spår – en massa nysa stigar finns nu i skogen med det är också allt. Kanske måste man rita om kartorna efter ett O-ringen😉?!? Imponerande vad fort de har plockat undan kontroller, skräp, vattenkontroller, startplatser och allt annat.

Jag fick ihop mina steg och ringarna fylldes! Svetten rann som aldrig förr. Fick vänta 30 minuter innan jag hade svettats klart och kunde duscha. En dubbel resorb behövdes som afterrun!

Nu väntar en kväll med grillat och goda vänner. Så härligt att kunna sitta ute och njuta av vänskap och god mat. //Vickan

framgångsrecept i hettan

sommarlöpning

skogsstig

blå himmel

svettigt

resorb

Termometer

 

2 kommentarer
  1. Smart med blöta tights. Kanske skulle man ta en dusch med löparkläderna på innan man tränar ute för att svalka ner sig när det är som varmast…

    1. Kanske kan vara något… 😀
      Hoppas att den sommarhettan kommer tillbaka nu i augusti så att vi får testa… Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras