Mina sommarmål 2019

Idag är det dag 2 på semestern. Jag har tidigare somrar satt upp lite mål för sommaren. Detta tycker jag är ett kul sätt att se till att vara aktiv även slappardagar. Men för mig är egentligen inte semester = slappa. Semester = mycket fysisk aktivitet, vilket jag mår så oerhört bra av. Och när man är ledig har man ju all tid i världen att vara aktiv! Mina sommarmål för 2019 är:

 • I första hand (TYVÄRR!!) att vila min axel. Då kortisonsprutan bara hjälpte mot vilovärken, så har jag order om att vila armen så mycket som möjligt. Ärligt talat – bajstråkigt! Jag vill ju göra typ ALLT i sommar. Men eftersom det gör så galet ont vid vissa rörelser, så är det ju inte något alternativ att använda högerarmen till så mycket. Jag får helt enkelt hitta alternativ till fysisk aktivitet, där högeraxeln får vila. Jag tänker INTE låt detta gå åt huvudet och deppa ihop. Jag får helt enkelt bara tänka till lite och vara flexibel i min träning. Tänka positivt helt enkelt (vilket kan bli en utmaning när man har ont)! Detta mål blir min största utmaning i sommar!
 • Fylla mina ringar på min Apple watch. Sedan 12 maj är de fyllda och det ska definitivt fortsätta genom hela semestern.
 • Gå minst 10.000 steg om dagen. Detta har jag haft de senaste tre somrarna som mål och det är definitivt rimligt att genomföra.
 • Springa på nya ställen och få nya naturupplevelser.
 • Springa ett intervallpass ihop med mannen varje vecka.

Har du några sommarmål för 2019? 

Dela gärna med dig av dina sommarmål i kommentarerna, så kan fler få inspiration på vad man kan ha för sommar/semester-mål! //Vickan

Löpning i Trysil

Se tidigare inlägg om sommarmål:

Sommarmål 2018
Så gick det med sommarmålen 2018

Sommarmål 2017
Nya sommarmål 2017
Så gick det med sommarmålen 2017

Sommarmål 2016
Så gick det med sommarmålen 2016

Så gick det med sommarmålet 2015

Mina sommarmål 2019

Båda bilderna är från förra sommaren, då vi sprang i Trysil. 

4 kommentarer
 1. Mitt sommarmål är att ta det lite lugnare o bara springa 2,5-3mil i veckan. Och börja mer med core. Jag e så kass på core.

  Ang din axel.. har du gjort en mr?
  Har du ”bara” träffat en fysioterapeut??

  Jag har typ Sveriges sämsta axel efter en misshandel. Jag kan varmt rekommendera dig o köpa en tempurmadrass. Jag köpte en billig på Ikea. Efter det så kunde jag i alla fall sova på natten.

  1. Bra och kloka sommarmål! Lycka till!!
   Ingen röntgen gjord. Ska tillbaka till läkare nästnästa vecka. Hoppas hoppas innerligt få hjälp. TACK för tipset om tempurmadrass. Visste inte att Ikea hade liknande. Ska jag absolut kolla upp. Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras