Hur gick det med mina sommarmål?

Idag är det min allra sista sommarlovsdag – någonsin. Imorgon börjar jag på semestertjänst. På min sista sommarlovsdag har jag gjort två av mina favoritsaker – varit och badat och solat i Varamon samt sprungit i mina älskade skog. Härlig sista dag på en fantastisk sommar! Hur gick det med mina sommarmål? Jag hade ju satt upp fyra sommarmål. Jag måste säga att jag har fixat alla fyra mål. Känner mig riktigt glad och stolt över det – alla dagar har inte varit givna att fixa 10.000 steg eller att fylla ringarna.

Jag läste precis min summering av förra årets sommarmål och blev faktiskt lite rörd. Det är verkligen inte en självklarhet att kunna vara aktiv, så ta vara på den möjligheten när ni har det! Njut av små saker i vardagen, för det är inte alltid heller en självklarhet. Du har bara ett liv – ta vara på det!

Mina sommarmål:
 • Gå 10.000 steg varje dag

Jag har lyckats! En stor revansch mot förra sommaren, då jag fick halsböld och träningsförbud i flera veckor och fick ändra mina sommarmål. Denna sommar har jag sprungit minst varannan idag, bland mer. De dagar jag inte har sprungit har jag gått en längre powerwalk för att få ihop stegen. Jag snittar på 13.310 steg per dag under sommaren. Kroppen känns faktiskt riktigt härlig inombords av all aktivitet.

 • Fylla de tre ringarna på Apple watch varje dag

Check på den med. Här kan jag inte jämföra med förra sommaren, då jag fick min Apple Watch i februari i år. När jag jobbar (har ju ett ganska stillasittande jobb), så har jag ibland svårt att fylla alla tre ringar. Nu har jag fyllt dem med råge de flesta dagar och det känns fantastiskt skönt. Hoppas att jag kan hålla igång detta även nu när skolterminen börjar igen.

 • Genomföra min första halvmara

I did it!! Känns så galet kul att ha klarat av en trailhalvmara. I spöregn. Kuperad och bitvis ganska svår bana, men riktigt utmanande och kul. Jag vill springa igen! En stor revansch mot förra sommaren! Blir till och med sugen på att kanske utmana mig ännu mer och springa en fjällhalvmara nästa sommar.

 • Bara vara

Det har kanske varit den bästa sommaren att träna på att ”bara vara”. Vissa dagar har det varit så varmt, att det knappt har funnits andra alternativ än att bara sitta på en klippa vid vattnet och just bara vara! Visst har det flera gånger krypit i kroppen och jag har längtat till kvällen då jag kan sticka ut på en löprunda, men det har faktiskt funnits stunder när jag har njutit av att bara vara! Det finns utvecklingspotential i denna punkt, men jag är helt klart nöjd med hur jag har klarat av denna i sommar.

Summering av sommaren är att det har varit en fantastiskt härlig, bra och mycket aktiv sommar! Life in a happy way helt enkelt! //Vickan

Varamobadet

En fantastiskt dag vid Varamobadet i Motala. Idag var jag där med en väninna och vi var nästa ensamma på stranden. Underbart skönt! En hel dag med tjejsnack, promenad, sol, bad, fika och lunch. Mys!

Hur gick det med mina sommarmål?

Innan solen gick ner hann jag med ett löppass. Attans vad varmt det hade hunnit bli. Vi hade 23 grader i Motala, men nu stod temperaturen på 28 grader. Svetten rann på hela kroppen.

Trailrunning

Så trött efteråt…

15 kommentarer
  1. Tack! Det är verkligen kanonfint med utsikten i Yxbacken. Dessutom vacker skog att springa i både dit och hem. Kram Vickan

 1. Snyggt kämpat. Drygt 13000 steg i snitt är riktigt bra. Jag kämpar med att nå 8000/dag som mitt mål.
  /Lisa

  1. Tack! Härligt att du också kämpar på med steg. Visst mår man bra av att vara aktiv under dagen!! Kram Vickan

 2. Härligt jobbat! Sunda och bra mål tycker jag. Kanske gör copy paste på dem till nästa sommar??.

  1. Vad kul att du gillade mina mål :-)! Klart du ska köra copy paste! Lycka till! Kram Vickan

  1. Mål ska vara individuella, men kanon om man kan hämta inspiration från olika håll. Kul att du gillade mina mål! Kram Vickan

 3. Du får verkligen träning och aktivitet att verka så enkelt och självklart. Jag tror jag krånglar till det i onödan. Nu ska jag börja tänka som du – lovar!

  1. Haha, jag har nog också krånglat till det tidigare. Men nu är det en så självklar del i mitt liv, så då finns det bara möjligheter! Lycka till med nya tänket! Kram Vickan

 4. Vilken härlig löparbild!
  Bra mål, som känns både sunda och rimliga. Snyggt jobbat Vickan.

  1. Tack Signe! Det var en härlig löpning, så det är kul att det förmedlas genom bilden :-). Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras