Nya sommarmål

Eftersom mina sommarmål för 2017 gick i stöpet redan innan jag ens hann börja, har jag nu fått tänka om! Det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, då två veckor helt liksom försvann & jag dessutom inte kan köra på för fullt nu heller. Därmed inte sagt att det måste bli sämre, men annorlunda mot vad jag hade önskat!

Mina nya sommarmål:
• njuta mer av små saker & välja ut dagens höjdpunkt – då får jag minst ett fint minne av varje dag hela sommarlovet.
• sikta mot 10.000 steg per dag från & med imorgon, men inte bli besviken om det inte blir så… Dagsformen avgör!!
• tagga ner alla måsten som jag tänkte att jag skulle göra under sommaren & faktiskt bara njuta av att jag & familjen är friska!!!
• umgås med familj & vänner & bara ha det bra!

Jag önskar fortfarande att mina sommarmål innehöll löpning flera gånger i veckan. Jag längtar så gaaalet mycket efter att springa!! Men det känns alldeles för långt borta just nu. Jag trodde att kraften & orken skulle vara tillbaka idag, men jag känner mig tyvärr inte alls redo för fysisk aktivitet. Lite ledsamt?. Hoppas att jag kommer igen imorgon…  //Vickan

Nya sommarmål

Njuta av stunden. Egen tid på bryggan.

Vacker miljö. Att vara på landet är balsam för själen…

Ta en kaffe & njuta av mitt bästa – att vara i solen.

27 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras