Så gick det med sommarmålen 2021

Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter drygt 5 veckors semester. 5 varma och härliga veckor! Hur gick det med sommarmålen 2021 kan man då undra?! Jo, ganska ok faktiskt. Men även denna sommar kom det något i vägen för att uppnå alla mina sommarmål.

Äta frukost utomhus varje dag.

Åter igen hade jag detta som sommarmål och det har varit helt fantastiskt. Jag har suttit ute alla mornar och ätit frukost, oavsett om jag har varit hemma eller på semester. Naturligtvis var frukostarna i Åre och Trysil bäst när det gäller utsikt. Det är faktiskt bara tre frukostar som jag har haft långärmat eller filt på mig. Övriga har varit i bikini eller shorts och linne. Helt otroligt vilka fina mornar vi har haft. Jag har heller aldrig ätit frukost senare än kl. 08.30.

Målet är uppnått!

Frukost ute

Få ihop minst 10.000 steg om dagen.

Detta är ett av målen som fick brytas, då jag bröt min vänstra stortå. Dock missade jag faktiskt bara 2 dagar på hela semestern med 10.000 steg. Alla andra dagar har jag fått till detta mål, även om det varit några riktigt långa bildagar. I snitt har jag gått 16 782 steg per dag (förra året var snittet 13 999 steg/dag, så det var ändå en stor förhöjning till denna sommar!). Sammanlagda steg under mina 39 dagars semester är 654 498 steg.

Målet är uppnått – så när som på två dagar efter min brutna tå. Men genomsnittet för hela sommaren får väga upp för dessa två dagar!

10000 steg

Springa på nya ställen.

Det har blivit på en del nya ställen, även om det inte blev på så många nya ställen som jag hade hoppats på. I Åre fick jag till fyra löprundor som alla var nya för mig. I Trysil fick jag också till några nya löprundor. Jag har även sprungit i Högsjö med min syster.

Målet är uppnått!

Springa på nya ställen

Springa PB i längd.

Det blev inget PB i längd, då tanken var att springa detta i slutet av juli. Även här stoppade min brutna stortå mig. Men jag tänker att detta kan komma till under hösten och hoppas att tån håller för det.

Målet ej uppnått – men hoppas att få till detta under tidig höst.

Njuta av ledigheten och försöka vara här och nu.

Målet är uppnått.

Absolut! Jag har njutit alla dagar på semestern, även om hela dagarna kanske inte har varit en njutning. Jag tappade redan första veckan bort vilken veckodag det var och det är ett tecken för mig att jag slappnar av.
En investering som jag hoppas kunna använda mycket framöver är min alldeles egna SUP. Tyvärr bröt jag tån bara två dagar efter min invigningstur. Och eftersom man balanserar med tårna, så har det inte blivit någon mer tur – än.
Jag har haft turen att få vara i fjällen två hela veckor. En vecka i Åre i början av semestern och en vecka i Trysil nu sista semesterveckan. Det är LYX för mig.
Vi har umgåtts med familj och vänner utomhus även denna sommar. Tack å lov har det ju varit en magiskt fin sommar, så att umgås utomhus har varit en fröjd.

Tack aktiva semestern 2021! //Vickan

Så gick det med sommarmålen 2021

19 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras