Invigning av höstens löparskor

Igår kväll efter jobbet blev det invigning av höstens löparskor i kvällssolen. Varje termin levererar Runacademy ett par nya Salomon löparskor till oss löpcoacher. Höstens nya är ett par turkosa Sense Ride 2. Jättefina! Jag har ett par likadana mintgröna från i våras och ett par rosa som jag själv köpte förra sommaren. Tre likadana skor i tre olika färger. Skor kan man aldrig ha för mycket av 😉!

Jag vill helst ha skor med mycket dämpning pga mina benhinnor. Trailskor har sällan så mycket dämpning som jag önskar, men dessa Sense Ride är ändå de bästa trailskor jag har hittat. Första rundan med nya skorna blev på 5 km. Jag blandade lite olika underlag och plant med backar för att känna på dem ordentligt. De nya var lika bra som de tidigare🤩. //Vickan

Salomon Sense Ride 2

Invigning av höstens löparskor

Yxbacken

Salomonrunning

#timetoplay

Matchy matchy med skor och linne😉!

Matchar linne och skor

Vickan med löparskor

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras