Backträning med @WeRunPeking

Vilken måndagskväll vi fick tillsammans. Igår körde vi backträning med @WeRunPeking (vår lilla löpargrupp som tränar tillsammans). Vädret. Ljuset. Lite kyligt på slutet av passet, men så friskt och härligt i luften. Ikväll var vi 8 löpare som startade lite olika tider på grund av småbarnsläggningar samt hämtningar och skjutsningar till aktiviteter. Livspusslet helt enkelt… Men det som är bra när man kör backträning, är att man fångar upp de som kommer senare och så kan någon avsluta lite före någon annan. Mest imponerad blev jag av Emilia som körde 3 omgångar i backen med sin dotter på ryggen. Vilken backen sprang vi i? Jo, Yxbacken och Familjebacken. Jag sprang hemifrån till och från Yxbacken, så jag fick en extra omgång upp och ner. Sammanlagt fick jag ihop fem toppar och drygt 9 km löpning.

Ihop med löpningen dagen innan på 11 km, blev det två mil på två dagar, vilket jag är mer än nöjd med. Dessutom med en fungerande andning. Jag är så oerhört LYCKLIG över att andningen är som förut igen. //Vickan

Backträning med @WeRunPeking

Backträning med @WeRunPeking

Yxbacken

Yxbacken

På väg nedför Yxbacken. Högt gräs, smal stig, tistlar, lerigt – allt för att utmana löpningen ytterligare ;-).

Yxbacken

Det började skymma redan vid näst sista toppbestigningen. Belöningen när man kommer till toppen – denna utsikt!

Utsikt från Yxbackens topp

Garmin Connect

Första toppen: från mitt hem och sedan till botten av Yxbacken. Andra toppen: Familjenbacken upp och Yxbacken ner. Tredje toppen: Yxbacken upp och Familjebacken ner. Fjärde och femte toppen: Familjenbacken upp och ner båda gångerna. Sjätte toppen: vägen hem till mig. Ett tufft löppass, men verkligen runnershigh efteråt!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras