Paraplylöpning

Jag åker alltid direkt från jobbet till Runacademyträningarna på onsdagar. Oftast packar jag med mer kläder än jag behöver, eftersom jag inte vet hur vädret utvecklas under dagen. Idag hade jag med mig mycket kläder så att jag skulle slippa frysa, men jag tog inte med regnkläder. Tur att jag hade ett paraply i handväskan. Ikväll blev min första paraplylöpning någonsin. Jag vet inte om jag rekommenderar det direkt😂, men under tiden vi rekade banan och pratade ihop oss om dagens passupplägg fungerade paraplyet som regnskydd riktigt bra. När Runacademypasset började lade jag såklart undan paraplyet och blev tokblöt istället. Men det blev vi ju alla… 7 grader och regn i början av oktober. De flesta frös innan vi kom igång, men efter första uppvärmningsvarvet var det ingen som frös längre. Imponerad av alla deltagare som kom trots kyla och väta. Vi hade det kanonkul på friidrottsbanan. Ikväll fick Cissi och jag förmånen att löpcoacha basgruppen i löpskolning, 400 m intervaller och 200 m intervaller. Det är så häftigt att se utvecklingen hos gruppen både under tidigare träningar och under dagens pass!

Tack alla härlig deltagare som kom ikväll, trots kyla och regn.

Tack Cissi för ett riktigt kul pass tillsammans. //Vickan

Paraplylöpning

Runacademy träning

Bilden ovan 📷: @maddecasta.

Intervaller på fridrottsbana

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras